Optræden

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er en pop-tøs.

Jeg elsker popmusik, men gennem mit virke på Det Ny Teater, er der opstået en kontakt med det klassiske repertoire.

Således har jobbene været af meget forskellig karakter de senere år.

Konferencierrollen fylder mere og mere, og det var morsomt at få lov at fejre Top Toys 50 års jubilæum udklædt som Barbiedukke i Thomas Bickhams vanvittige kreation.

Jeg har også haft den glæde at spille en række slotskoncerter, hvor jeg blandt andet har sunget Mozart duetter med Povl Dissing

Michael Bojesen dirigerede Prinsens Musikkorps på Ørbæklunde slot 2012. Solister: Povl Dissing, Stig Rossen og undertegnede

Med radioens underholdningsorkester:
Fødselsdagssang til Dronningen 2010

Og så har der været og er stadig egne koncerter, selvom 2014 bliver mest præget af turnéen med 2 x Heick.

En søndag på Als 2012

Jeg forholder mig åbent til folks ønsker, men mit fokus ligger primært på mine egne koncerter, hvor jeg er akkompagneret af to-tre musikere.

Vi har sammensat en times underholdning, hvor jeg fortæller historier fra scrapbogen, som følges op af billeder og video-klip på en medbragt storskærm. Sangene begynder i den nye afdeling og slutter med en firser-fest. En sagde til mig: ”Det var næsten som at opleve Niels Hausgaard i en Dolly Parton version”. Jeg siger tak for komplimenten!

Som konferencier har jeg efterhånden 15 års erfaring med de store firmafester: på dansk for Carlsberg (2 gange), Matas (3 år i træk), YX, Pall Mall, Toyota, Ikea m.fl, på svensk for Øresundsbroen, på fransk for Papyrus, på engelsk for Lundbeck (6 år i træk), Post Danmark (2 gange), EUCY, Oticon (2 gange), Vestas og mange mange flere.

Og sidst men ikke mindst holder jeg foredraget “Et godt grin er guld værd” – om at gøre en masse dumme ting, som siden hen bliver noget man kan grine af. Eller som jeg siger: Komik er lig med tragedie ganget med tid. Et 100% selv-udleverende foredrag af 2 x 45 minutters varighed.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>